Keresőoptimalizálás - Meg is találják weboldalát az Interneten?
Nem csak a szépség, de a hatékonyság is fontos mérce. Sokan mikor leülnek számítógépük elé nem is tudják hol is találják meg amit keresnek. Így az első segítséghez a keresőhöz fordulnak. Legtöbbünk a közkedvelt Google keresőt használjuk, így fontos szempont weboldal készítés során, hogy itt meg is találják weboldalt ezen keresztül megnövelve látogatottságát és ismertségét.

google2A weboldal készítés megrendelésekor a Keresőoptimalizálás - SEO - opciót választva a Google rátalál oldalára növelve így Cége forgalmát. Mennyire fontos ez? A weboldal készítés második legfontosabb eleme, de csak azért, mert a tartalomtól függ. Nem elég megelégedni ha a keresőoptimaliálás - SEO azon a szinten érinti weboldalát, hogy a cégnevet beírva megtalálják a google keresőben. Miért is? Mert aki tudja a cég nevét az ismeri Önt! Persze ez is fontos szempont hiszen keresőoptimalizálás segít tartani a kapcsolatot is. De mi lehet ennél sokkal fontosabb? Gondolja el, hogy mi lenne ha a Cége megjelenne a fő tevékenységi szavakra a kereső találati listájának előkelő helyén. Olyan látogatókat vonzva oldalára akik a forgalmazott termékek nevére keresve, vagy kínált szolgáltatási tevékenységet begépelve megjelenne az Ön cégének neve, elérhetősége, weboldala.

intro_small_newErre kattintva nagy számú célzott togatottságot szerezve weboldalának, webáruházának. A célzott látogatókból pedig jó aránnyal megrendelő, vásárló lesz. Önnek pedig folyamatos bevétel. Mit jelenthet még a keresőkben a jó helyezés a forgalom növelés mellett? Ingyen reklámot. Úgy gondolom mindenki tudja, hogy az online marketing napjaink legnagyobb reklám stratégiája. Ma már nem megjelenni az Interneten egyenlő lesz nem létezni a kereskedelemben. Keresőoptimalizálás segítségével weboldala előrébb kerül a keresők találati listáján. Mindezt cégünk komplexen kínálja weboldal készítés webcsomag konstrukcióba foglalva.

Keresőoptimalizálás = célzott weboldal forgalom növelés = BEVÉTELNÖVELÉS 

Szemléltessük ezt egy konkrét példán:

Nézzük egy általunk készített napszemüveg webáruház példáját. Lehetett volna, hogy a forgalmazó nevére próbáljuk a látogatókat az oldalra vonzani, amivel nem konkrétan a retro napszemüveget kereső emberek látogattak volna el a weboldalra. Mi volt tehát a legjobb választás? A "retro napszemüveg" kulcsszó amelyre keresve a Google találati listáján rögtön a webáruház kerül elénk. Mivel a a kulcsszó tartalmazza a "napszemüveg" szót így erre keresve is előkelő helyen találjuk a webáruházat.

 Mindehhez természetesen fel kell, hogy mérjük az Ön tevékenységi körét és azt is, hogy az emberek mire kereshetnek az Internetes keresőkben ezt a kettőt ötvöznünk kell. Meg kell állapítanunk, hogy melyik lenne Önnek a legmegfelelőbb kulcsszó.

Nézzük csak még egyszer milyen is a jó weboldal?

JÓ weboldal =  megjelenés + JÓ tartalom + JÓ keresőoptimalizálás.

Mi mindezt úgy kínáljuk Önnek, hogy közben már a weboldal készítés folyamán beállítjuk a keresőoptimalizálás lépéseihez elengedhetetlen feltételeket. Az Ezüst, Arany webcsomagunk  tartalmazza a keresőoptimalizálás funkciót. Biztosítva ezzel, hogy az Ön cége előkelő helyen jelenjen meg a kereső találati listájában.

Keresőoptimalizálás - Hogy az Ön cégét megtalálják az Interneten!